Laatste nieuws

vrijdag 13 oktober 2023
Verplichte werken GSF 2024

dinsdag 18 april 2023
Livestream 2023

Snel naar

zondag 8 oktober 2023
» Wedstrijdreglement

zaterdag 14 mei 2022
» Waanzinnig verjaardagsfeest!

 

Festival Divisie

Concertprogramma Festival Divisie
Iedere deelnemer in de Festival Divisie mag een vrij programma spelen van maximaal 20 minuten. In verband met de planning van de hele dag is het erg belangrijk dat iedereen zich aan die 20 minuten houdt.

Jurering
Een vakkundige (ongeblindeerde) jury, bestaande uit één persoon, maakt van ieder optreden een opbouwend kritisch verslag.
Tijdens het festival worden geen punten bekend gemaakt. Hierdoor kent het Gouden Spiker Festival dus geen verliezers, enkel winnaars!

Inschrijfgeld:

Het inschrijfgeld voor het festival bedraagt € 75,- + € 5,- per deelnemer. Het inschrijfgeld moet binnen 4 weken na inschrijving zijn overgemaakt op het volgende bankrekeningnummer: 3051.55.539 ten name van Stichting Culturele Activiteiten Opsterland.

 

Afmelden?

Liever niet natuurlijk! Zodra het inschrijfgeld betaald is, is er sprake van een definitieve opgave aan het festival. Wanneer uw orkest binnen acht weken voor aanvang van het festival de deelname intrekt, wordt het inschrijfgeld niet terugbetaald. Dit i.v.m. gemaakte onkosten voor het festival.

 

Loting

De volgorde van optreden wordt in elke divisie bepaald door een loting. Verzoeken voor aanvang van het festival om op een bepaald tijdstip te willen optreden, worden door de organisatie niet in behandeling genomen. De loting bepaalt het definitieve tijdstip van optreden van elk orkest. Na de loting kan er onderling niet meer worden geruild! 

 

Wat is het Gouden Spiker Festival?

Gouden Spiker FestivalStichting Culturele Activiteiten Opsterland (SCAO) organiseert jaarlijks het Gouden Spiker Festival. Wij bieden ...

Algemene informatie

Onderstaand vind je algemene informatie over het Gouden Spiker Festival. LocatieHet Gouden Spiker Festival wordt georganiseerd in MFC "De ...

5e/4e/3e Divisie

Concertprogramma 5e/4e/3e DivisieAlle orkesten spelen een kort concertprogramma van vier composities. De volgende onderdelen zijn ...

Wedstrijdreglement

zondag 8 oktober 2023
Hieronder vind je het vastgestelde wedstrijdreglement voor GSF 2024. Hierin staan bijvoorbeeld de deelnemerskosten en uitleg over het te ...