Laatste nieuws

woensdag 30 juni 2021
Dutch Open Slow Melody Contest

maandag 16 maart 2020
Gouden Spiker Festival afgelast

Snel naar

zondag 1 september 2019
» Deelnemers 2020

maandag 2 september 2019
» Wedstrijdreglement

maandag 16 maart 2020
» Gouden Spiker Festival afgelast

 

Festival Divisie

Concertprogramma Festival Divisie
Iedere deelnemer in de Festival Divisie mag een vrij programma spelen van maximaal 20 minuten. In verband met de planning van de hele dag is het erg belangrijk dat iedereen zich aan die 20 minuten houdt.

Jurering
Een vakkundige (ongeblindeerde) jury, bestaande uit één persoon, maakt van ieder optreden een opbouwend kritisch verslag.
Tijdens het festival worden geen punten bekend gemaakt. Hierdoor kent het Gouden Spiker Festival dus geen verliezers, enkel winnaars!

Inschrijfgeld:

Het inschrijfgeld voor het festival bedraagt € 55,- + € 3,- per deelnemer. Het inschrijfgeld moet binnen 4 weken na inschrijving zijn overgemaakt op het volgende bankrekeningnummer: 3051.55.539 ten name van Stichting Culturele Activiteiten Opsterland te Dokkum.

 

Afmelden?

Liever niet natuurlijk! Zodra het inschrijfgeld betaald is, is er sprake van een definitieve opgave aan het festival. Wanneer uw orkest binnen acht weken voor aanvang van het festival de deelname intrekt, wordt het inschrijfgeld niet terugbetaald. Dit i.v.m. gemaakte onkosten voor het festival.

 

Loting

De volgorde van optreden wordt in elke divisie bepaald door een loting. Verzoeken voor aanvang van het festival om op een bepaald tijdstip te willen optreden, worden door de organisatie niet in behandeling genomen. De loting bepaalt het definitieve tijdstip van optreden van elk orkest. Na de loting kan er onderling niet meer worden geruild!

 

 

Wat is het Gouden Spiker Festival?

Gouden Spiker FestivalIn het hele land wordt een hoop aandacht geschonken aan blaasmuziek in al haar facetten. Alleen worden de festivals, ...

Algemene informatie

Onderstaand vindt u algemene informatie over het Gouden Spiker Festival. LocatieHet Gouden Spiker Festival wordt georganiseerd in MFC "De ...

5e/4e/3e Divisie

Concertprogramma 5e/4e/3e DivisieAlle orkesten dienen een kort concertprogramma van vier composities samen te stellen. Hierin zijn de ...

Wedstrijdreglement

maandag 2 september 2019
Hieronder vind je het vastgestelde wedstrijdreglement voor GSF2020.